Wedstrijdreglement

1. Concept en organisatie

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Het Belang van Limburg. Als de deelnemers hun gegevens invullen, kunnen ze meespelen voor een volume- en/of hoofdprijs.
Het Belang van Limburg behoudt zich het recht om de wedstrijd of een deel ervan te wijzigen, uit te stellen, in te korten of in te trekken indien de omstandigheden dit vereisen. De organisatoren kunnen daarvoor niet aansprakelijk gesteld worden. Elke wijziging van de wedstrijdvoorwaarden zal gepubliceerd worden in Het Belang van Limburg en/of online via www.hbvl.be. Druk-, spel-, zet- of andere fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting dan ook. Eveneens zijn de organisatoren niet verantwoordelijk voor technische problemen.

Deelname aan deze wedstrijd houdt de onvoorwaardelijke aanvaarding van dit reglement in. Alle situaties die niet uitdrukkelijk door dit reglement zijn voorzien, worden op soevereine wijze beslecht door de organisatoren.




2. Looptijd en timing

Vanaf 08/12/14 tot en met12/12/14 kan er dagelijks meegespeeld worden.
Deelnemers krijgen een dagelijkse mail ter herinnering van een nieuwe mogelijke deelname. Men kan zich hiervoor, indien gewenst, uitschrijven door in die dagelijkse mail eenvoudigweg te klikken op ‘uitschrijven’.
De wedstrijd wordt afgesloten op 12/12/14 om middernacht. Laattijdige deelnames worden niet ontvankelijk verklaard.


3. Prijzenpot

maandag 8/12 135 x duotickets van Euroscoop
dinsdag 9/12 135 x waardebon van €25 van ICI PARIS XL
woensdag 10/12 135 x fles bubbels van MVSA
donderdag 11/12 135 x design kurkentrekker + set glazenonderzetters van Berghoff
vrijdag 12/12 135 x bak bier van Cristal



4. Deelname aan de wedstrijd en fraude

Werknemers van Mediahuis en/of hun familieleden kunnen deelnemen aan de wedstrijd, maar kunnen niet winnen. Deelname is voorbehouden aan personen die geregistreerd zijn op Het Belang van Limburg. Personen die nog niet geregistreerd zijn, dienen hun gegevens in te vullen en kunnen aangeven of ze nieuwsbrieven en andere aanbiedingen van Het Belang van Limburg en haar partners wensen te ontvangen.
Elke deelnemer kan slechts één maal deelnemen per dag. Er kan slechts één prijs per officieel domicilie-adres gewonnen worden. Indien twee personen op hetzelfde adres in aanmerking komen voor de prijs van die dag, wordt de prijs toegekend aan de deelnemer die het eerst heeft deelgenomen.

Het Belang van Limburg kan bij om het even welke poging tot fraude overgaan tot onmiddellijke uitsluiting van de betrokken deelnemer aan deze en/of andere wedstrijden. Ten onrechte gewonnen prijzen kunnen worden teruggeëist.




5. Aanduiding van de winnaars.

De winnaar van onze hoofdprijs wordt bepaald op basis van de schiftingsvraag: Hoeveel deelnemers zullen aan de wedstrijd deelgenomen hebben per dag om middernacht? In geval van een ex aequo zal de persoon die het eerst deelnam winnen. De wedstrijd staat onder toezicht van een gerechtsdeurwaarder.
De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht en ontvangen een mail met verdere informatie over hun prijs. Is er sprake van een afhaalperiode, dan verliest de deelnemer ieder recht op zijn prijs indien hij deze niet binnen de aangekondigde periode afhaalt. Deelnemers die niet in België wonen, dienen hun prijs zelf af te halen in onze gebouwen te Antwerpen.

Prijzen kunnen niet worden omgeruild voor geld. Indien het gaat om een prijs op naam (reizen, abonnementen, enz.), dan staat deze automatisch op naam van de winnaar. Het is niet toegestaan om gewonnen prijzen door te verkopen.

Het Belang van Limburg kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor het eventuele in gebreke blijven van de partners m.b.t. de overhandiging van de prijs of m.b.t. defecten en tekortkomingen aan de prijzen. Het Belang van Limburg zal niet verplicht zijn een andere prijs te verstrekken, indien de leverancier in gebreke blijft te overhandigen.



6. Privacy

De gegevens van de deelnemers worden opgenomen in een gegevensbestand van Mediahuis N.V. te 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2. Ze zijn bestemd voor de promotie en verkoop van onze producten. Deelnemers hebben steeds recht op inzage, verbetering en schrapping van deze gegevens of aanpassing van de nieuwsbrieven die u van ons ontvangt. Dit kan via de registratiefiche (toegankelijk op onze website) of via een e-mail naar privacy@mediahuis.be. U kan zich ook op elk moment uitschrijven op onze nieuwsbrieven via de link in onze mails.
De privacy-policy van Het Belang van Limburg kan teruggevonden worden op www.mediahuis.be/privacy-policy.

Winnaars geven door hun deelname aan de wedstrijd toestemming tot de publicatie van hun naam, gemeente en hun identificatie als winnaar.